Ihmiset ja roolit – W Restaurants
0

Ostoskorisi

Ostoskorisi on tyhjä

Ihmiset ja roolit

Yrityksessämme työskentelee laaja ammattilaisten joukko niin keittiöissä, ravintolasaleissa kuin tukitoiminnoissakin. Pääomistajamme Matti Wikberg on tiiviisti mukana niin päivittäisissä toimissamme, kuin uusien konseptien rakentamisessa aina ravintoloiden liikeideasta ja toiminnallisuudesta sisustukseen ja tuotekehitykseen saakka.

Matti Wikberg

Matti on W-Restaurants Oy:n ravintoloitsija ja yrityksen omistaja. Matilla on pitkä ja vankka kokemus niin Michelin-tason ruoanlaitosta keittiömestarin roolissa, kuin ravintolatoiminnan johtamisesta, uusien konseptien kehittämisestä sekä käytännön työstä ravintoloitsijana.

Matin ura kokkina ja ravintoloitsijana alkoi vuonna 2000, tuolloin vielä tuntemattomassa Chez Dominiquessa. Jo seuraavana vuonna ravintola sai ensimmäisen Michelin tähtensä, ja kaksi vuotta myöhemmin 2003, Matin työskennellessä keittiömestarina, toisen Michelin tähden ensimmäisenä ravintolana Suomessa.

Vuonna 2005 Matti vietti välivuoden Chez Dominiquesta matkustaen Kaakkois-Aasiassa, ja asuen sekä työskennellen Sydneyssä. Tuona aikana kerättyjen kokemusten ja reseptiikan pohjalta syntyi vuonna 2009 ravintola Farang.

Tämän jälkeen Matti on keskittänyt energiansa ja osaamisensa W-Restaurants Oy:n ravintolakonseptien rakentamiseen, kehittämiseen ja johtamiseen niin, että ne ovat tällä hetkellä lajinsa parhaimmistoa.

Riika Sundquist

Toimitusjohtajariika@w-restaurants.fi

Jani Pesonen

Ravintolatoimenjohtajajani.pesonen@w-restaurants.fi

Kata Bäckman

KEHITYSJOHTAJAkata@w-restaurants.fi

Johanna Keinonen

Henkilöstöpäällikköjohanna.keinonen@w-restaurants.fi

Ulla Riihimäki

Ravintolajohtaja Farang ja Gaijinulla.riihimaki@w-restaurants.fi

Markku Niemi

Jonne Kivivuori

Jouni Olkkonen