Yrityksemme sai alkunsa vuonna 2009, kun Matti Wikberg aikansa maailmalla matkailtuaan halusi tuoda oman kädenjälkensä Helsingin ravintolamaailmaan. Matille oli kertynyt merkittävää kokemusta useiden vuosien ajalta maailman huippuravintoloista aina Lontoota ja Australiaa myöten ja mielessä oli jo pitkään ollut oman ravintolan perustaminen. Oman ravintolan myötä Matti halusi rakentaa Suomeen jotain sellaista, mitä täällä ei oltu ennen koettu. Ravintolan, jossa yhdistyisi laadukas ruoka, juoma sekä elämyksellinen palvelu rennolla otteella. Näin syntyi Helsingin ensimmäinen, modernia kaakkoisaasialaista ruokaa tarjoileva Farang. Tämän jälkeen W-Restaurants on avannut useamman ravintolan Helsinkiin ja yhden Tukholmaan.
Haemme ideoita uusien konseptien luomiseen jatkuvasti maailman matkoilta ja ne tehdään todeksi aina, kun mahdollista. Samalla uudistamme useasti vuodessa nykyisten ravintoloidemme makuja niin annosten kuin juomienkin osalta. Sesongeittain vaihtuviin menuihin innovoimme aina jotain uutta, oman kehitystyömme myötä syntynyttä ja reissuiltamme opittua. Tämä voi olla uusi pääraaka-aine, maustesekoitus, tai vaikkapa tapa tarjoilla annos entistä elämyksellisemmin.
Tavoitteemme onkin tarjota asiakkaillemme aina jotain ennenkokematonta, huomioiden samalla alueen autenttiset maut sekä raaka-aineet. Tällä tapaa luomme vieraillemme kokonaisvaltaisen ravintolaelämyksen aina ruoasta upeisiin juomiin, palveluun ja sisustukseen saakka.