Ravintolat – W Restaurants
0

Ostoskorisi

Ostoskorisi on tyhjä

Ravintolat

Jokainen ravintolamme on rakennettu rakkaudella ja intohimolla yksilölliseksi kokonaisuudeksi, joka vie vierailijansa ainutkertaiselle makumatkalle maailman eri keittiöihin. Näistä kulttuureista matkojemme myötä tuotuja perinteisiä makuja ravistelemme omalla modernilla otteellamme, aina autenttisuutta ja alkuperää kunnioittaen.

Yhdistävänä tekijänä jokaisella sisarusparvemme jäsenellä on intohimo laadukkaisiin raaka-aineisiin ja rakkaudella valmistettuihin makuihin, lämmin ja asiantunteva palvelu sekä rento, elämyksellinen ja välitön tunnelma!

Farang

Farang on ensimmäinen ravintolamme ja sen ovet avattiin vuonna 2009 Helsingin Taidehallin tiloissa Etu-Töölössä. Moderni ravintolamme tarjoaa ainutlaatuisia, raikkaan intensiivisiä kaakkoisaasialaisia makuja elämyksellisen palvelun siivittämänä. Farang muutti vuoden 2020 alussa uusiin upeisiin tiloihin osoitteeseen Arkadiankatu 6.

Kaakkois-Aasian tunnelmaan pääset heti astuttuasi sisään Farangin ovista. Jo eteisessä vastaasi leijailee jasmiiniriisin herkkä tuoksu lempeän musiikin saattelemana. Nämä elementit yhdistettynä Farangin pelkistettyyn, moderniin ja tunnelmalliseen tilaan sekä lämpimään palveluun luovat loistavat puitteet niin intiimeille illanvietoille, kuin suuremmillekin tilaisuuksille aina hääjuhlista pikkujouluihin saakka.

Farang

Gaijin

Ravintola Gaijin vie sinut makumatkalle Pohjois-Aasian eksoottisiin, mystisiin tunnelmiin. Kauniilla paikalla Bulevardin ja Yrjönkadun kulmassa sijaitseva ravintolamme tarjoaa uniikkeja elämyksiä yhdistelemällä Japanin, Korean ja Pohjois-Kiinan perinteisiä ruokia rohkean modernilla otteella.

Gaijinissa voit aistia Pohjois-Aasian suurkaupungin energisen sykkeen elinovoimaisen musiikin, tiiviin tunnelman ja herkille annoksille vahvan kontrastin tarjoavan sisustuksen myötä. Pisteenä i:n päällä on lounge baarin vaikuttava, yhdessä syömiseen kutsuva suomalaisen puutyön taidonnäyte eli 14-paikkainen communal table.

Gaijin

Bronda

Ravintola Bronda avattiin maaliskuussa 2014 Esplanadin puiston kulmaan. Brondan ruokafilosofia nojaa moderniin brasserieruokaan Euroopan keittiösuurvalloista, etenkin Ranskasta, Italiasta ja Espanjasta. Lisäksi Bar Brondan rento ilmapiiri sekä käsityönä valmistetut cocktailit tuovat kansainvälisen tunnelman keskelle Helsinkiä.

Ravintolan korkea tila suurine ikkunoineen luo upeat puitteet kokonaisvaltiaisille elämyksille sekä erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Bar Brondan raikkaat cocktailit ja loppuviikon pikkutunneille saakka soivat DJ:n rytmit lisäävät entisestään Brondan vahvaa, urbaania tunnelmaa!

Bronda

Goldfish

Kultakalan korttelissa sijaitseva Goldfish on täydellinen baari. Keskellä kaikkea, mutta silti muutaman askeleen päässä sykkeestä. Kellaritason ikkunoista näkee ulos, mutta sisällä hämärässä kaikki tapahtuu kuin salassa. Pehmeät sohvat kutsuvat unohtumaan keskusteluihin ja koska Goldfishista saa myös ruokaa, ei ole mikään kiire eteenpäin. Goldfish on täyden palvelun baari.

Täyden palvelun Goldfishin tavoitteena on lukeutua kansainvälisesti arvostetuimpien cocktail-baarien kärkeen. Seuraa Goldfishin matkaa ja kuule viimeisimmät uutiset Facebookissa ja Instagramissa!

Goldfish

Levain

Punavuoren sekä Töölön kivikortteleissa sijaitseva rento, eatery-tyylinen Levain on ravintola, jonka sydämessä asuu käsityönä rakkaudella leivottu hapanjuurileipä. Levain tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista sekä viinivalikoiman, joka saa inspiraationsa Euroopan perinteisistä viinimaista.

Leipomo-ravintolamme sydämessä sykkii aito, leipien kuninkaaseen eli hapanjuurileipään keskittynyt leipomo, joka tuo naapurustoon tuoreen leivän tuoksun aina maanantaista lauantaihin. Levainiin on helppo astua sisään milloin vain ja se onkin löytänyt nopeasti paikkansa kortteliston asukkaiden olohuoneena!

Levain
Jim Lim

Jim Lim

Jim Lim on urbaani kaakkois-aasialainen eatery Helsingin Telakkarannassa, joka kutsuu lounaalle, terassille, aftereille ja dinnerille. Aromaattisia nuudelikeittoja, karamellisoituja porsaan ribsejä, pitkään haudutettuja curryjä ja freshejä salaatteja. Kaikkea myös kasviksena. Keittiössämme kokataan suolaisen, makean, happaman ja tulisen harmoniaa autenttisilla raaka-aineilla, perinteisistä kaakkois-aasialaisista tekniikoista inspiroituneena.

Boulevard Bar & Seafood

Boulevard Bar & Seafood on kahden keittiömestarin, Matti Wikbergin ja Sylvester Soisalon, perustaman SW-Restaurantsin joulukuussa 2021 aukaistu kalaravintola Helsingin Bulevardilla.

Boulevardin ruokalista on kunnianosoitus merten ja vesistöjen maukkaimpia antimia kohtaan. Raaka-aineissa keskitytään vahvasti tuoreisiin, vastuullisesti kasvatettuihin ja pyydettyihin mereneläviin. Raaka-aineet ja niiden alkuperä ovat kaiken keskiössä. Tuoreet osterit, äyriäiset, kalat ja simpukat valmistetaan klassisia ruoanvalmistustapoja kunnioittaen, kuitenkin rohkeasti soveltaen.

Boulevard Bar & Seafood
The Grand Bar & Grill

The Grand Bar & Grill

Keittiömestari Sylvesteri Soisalon ja ravintoloitsija Matti Wikbergin Korkeavuorenkadulla sijaitseva ravintolamme, missä moderni grillaustaito kohtaa rakastetut klassikot.

Farang Stockholm

Farangin Tukholmassa sijaitsevaa sisarravintolaamme luotsaa TMK-Restaurants Ab:n omistajavahvistus Kim Öhman. Tukholman Farangin löytää upeista, rustiikeista puitteissa keskellä trendikästä Vasastanin Tulegatania.

Helsingin sisarensa tapaan Tukholman Farangin makumaailma ammentaa inspiraationsa Kaakkois-Aasiasta. Upeita, käsintehtyjä cocktaileja unohtamatta!

Farang Stockholm