Ravintolapäällikkö LEVAIN Töölö – W Restaurants
0

Ostoskorisi

Ostoskorisi on tyhjä

Ravintolapäällikkö LEVAIN Töölö

Ravintolapäällikkö, Levain Töölö, W-Restaurants Oy

W-Restaurants Oy on Matti Wikbergin omistama yritys, johon kuuluu tällä hetkellä seitsemän huippuluokan ravintolaa Helsingin keskustassa: Farang, Gaijin, Bronda, Goldfish, Jim Lim sekä Levain-ravintolamme Merikorttelissa, Töölössä ja Ullanlinnassa. Toimintamme perustuu jatkuvaan uusiutumiskykyyn, korkeaan ammattitaitoon, rentoon fiilikseen ja mutkattomaan sekä huomioivaan palveluun.

Mutkattomissa Eatery -tyylisissä ravintoloissamme Helsingin Merikorttelissa, Töölössä sekä Ullanlinnassa tarjoilemme aamiaista, lounasta sekä loppuviikosta illallista paikan päällä nautittavaksi ja mukaan otettavaksi. Levain Merikortteli ravintolamme sydämessä asuu myös leipomo, joka keskittyy leipien kuningaslajiin, aitoon kiviarinauunissa paistettavaan hapanjuurileipään. Leivomme leipää ja leipomotuotteita aamusta aina myöhäiseen iltapäivään saakka. Työskentelemme 7 päivänä viikossa, mutta työ on aamupainotteista.

Etsimme nyt tiimiimme RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ Levain Töölöön.

Mitä tämä tehtävä tarjoaa sinulle:

  • Mahdollisuuden olemaan osa huipputiimiämme ja kehittämään omaa osaamistasi
  • Upean ruoka- ja juomatuotteen, josta voit olla ylpeä
  • Rennon ja nuorekkaan työyhteisön, jossa työtä tehdään ilolla ja intohimolla
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut

Millaisen henkilön haluamme osaksi tiimiämme:

Sinulla on kokemusta tiimien ja kokonaisuuksien johtamisesta: aikaisempi kokemus vastaavista vaativista esihenkilötehtävistä on tärkeää. Tulet johtamaan ravintolan myynnillisiä ja operatiivisia toimintoja tulosvastuullisessa ravintolapäällikön roolissa.
Olet lämminhenkinen asiakaspalvelija: sinulle tärkeintä on, että pystyt tarjoamaan asiakkaalle jakamisen arvoisia elämyksiä myös kaikkein kiireisimmissä hetkissä.
Koet vahvaa intohimoa alaan: Olet kiinnostunut sekä ruoasta, leipomotuotteista sekä viineistä että kahvista, ja sinulla on kyky omaksua vaativa ruoka- ja juomatuote, jotka muuttuvat sesonkien mukaan. Pystyt opastamaan ja perehdyttämään tiimiäsi koko palvelukonseptin osin.
Johdat lujasti, mutta lempeästi: tuntosarvesi ovat vahvasti arjen käytännön työssä. Kannustat, kehität ja huolehdit työn sujuvuudesta. Olet läsnä ja tiimisi voi luottaa tukeesi.
Ymmärrät numeroita ja järjestelmiä: Tunnet alan tunnusluvut ja tiedät, miten niiden avulla voi kehittää toimintaa. Osaat hyödyntää tietojärjestelmiä tehokkaasti.
Olet tiimipelaaja: teet työsi pilke silmäkulmassa ja kommunikoit avoimesti ja rakentavasti. Kannat vastuun omista tehtävistäsi ja autat kaveria.

Voisitko juuri sinä olla etsimämme henkilö? Jos vastauksesi on kyllä, odotamme innolla yhteydenottoasi! Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:n voit lähettää osoitteeseen work@w-restaurants.fi. Haku päättyy 5.9.2024, mutta tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hakemus kannattaa siis lähettää mahdollisimman pian! Lisätiedusteluihin vastaamme sähköpostitse.

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta:
w-restaurants.fi/levain ja sosiaalisesta mediasta Levain Helsinki.